Priser

 

1 hund pr. dag

 

160,00 kr

2 hunde i samme boks pr. dag 230,00 kr

3 hunde i samme boks pr. dag

280,00 kr

​Det er naturligvis inkl. foder og luftning.

Priser på pasning af katte er længere nede på denne side.

Skal du have svømmet din hund, mens den er i pensionen så koster det 150,00 kr. pr. gang. 

SVØMNING AF HUNDE UDEFRA:

1/2 times svømning koster 150,00 kr.

5 x 1/2 time koster 600,00 kr.

10 x 1/2 time koster 1000,00 kr.

Årskort koster 3200,00 kr. Med årskortet kan man komme flere gange om ugen,  dog max en time pr. gang. Årskortet gælder kun for den husstand, der har købt kortet.

Mulighed for at lave klub-arrangementer. Ring og hør nærmere.

Vi vil være der, til at hjælpe dig, den første gang og ellers efter behov. Vi vil gerne have at hunden kommer godt i gang med at svømme. Men ellers er det selvbetjening,  når man har booket en tid. 

Tæver i løbetid bør ikke svømme og heller ikke hunde med hotspots eller åbne sår. 

Hvis din hund har tendens til watertail/vandhale er det godt med små pauser mellem svømmebanerne og ligeledes sørge for at få tørret hunden godt efter svømning og evt. bruge et dækken til at holde den varm.

Der er svømmeveste til hundene i svømmehallen, hvis det er nødvendigt. Vi anbefaler at bruse hunden af både før og efter den skal i vandet. Vores gulve kan være glatte når de er våde, men et par træsko eller sko med lidt riller på, vil hjælpe meget på det. Husk evt. regntøj og håndklæde. Der er en hårblower i tørrerummet, som man frit kan benytte. (kører i 2½ min. ad gangen, men man tænder bare igen, hvis der er behov for det). 

Inden man forlader svømmehallen bedes man fjerne hår fra bassinet med nettet, der står i bruse- afdelingen og har man brugt vest til hunden, skal den skylles og hænges på plads. Gulvene skal svabes ren for vand og er der meget vand på kantfliserne rundt om bassinet, tager man lige det med den lille svaber. Mon ikke alle er interesseret i at der er pænt og rent når man kommer og skal bruge svømmehallen til sin egen hund. Rigtig god fornøjelse med det.

 

1 kat pr. dag          90,00 kr.
2 katte i samme boks pr. dag        120,00 kr.
3 katte i samme boks pr. dag        160,00 kr.

 

Afleverings- og afhentningsdag tæller som hele dage. Hvis man afleverer hunden eller katten om eftermiddagen og henter igen næste formiddag, betaler man for 2 dage. Til gengæld gives der rabat ved ophold på 7 dage eller derover, med 1 dags rabat pr. hele uge.

Hvis man er i tvivl om ens hund/kat er egnet til at være i pension, er der mulighed for et gratis prøveophold. Dog ikke i de travle ferieperioder, ligesom der heller ikke tages weekendhunde ind der.   

Prisen inkluderer: foder, luftning 2-3 gange dagligt (kun hundene), samt at tilgodese dyrenes sociale behov (dvs at vi kæler med dem og giver dem lidt godbidder.) Derudover er der daglig roomservice med støvsugning og evt. gulvvask, hvis der er meget snavset og drikkevandet bliver skiftet 1-2 gange dagligt.

Det var lidt information om, hvad du og din hund  eller kat får for pengene under opholdet.

Hvis hunden eller katten er i medicinsk behandling, så koster det ikke ekstra for dig. Dog forbeholder vi os retten til at undlade det, hvis det bliver for problematisk at give til eks. en angst  kat. 

Med mindre der er en medicinsk eller allergisk årsag til det, vil vi helst kun bruge pensionens eget foder, da det hurtigt i de travle perioder kan virke uoverskueligt med alt for mange forskellige fodermærker at holde styr på.

Alle dage fra Jul og nytåret over, fra den 24/12 til og med den 1/1 vil der være et tillæg på 50 kr pr. dag pr. boks.