Priser

   
Priser for pasning af hunde:  
   

 

1 hund pr. dag

 

 

 

160,00 kr

2 hunde i samme boks pr. dag 230,00 kr

3 hunde i samme boks pr. dag

280,00 kr

Det er naturligvis inkl. foder og luftning.

Skal du have svømmet din hund, mens den er i pensionen så koster det 150,00 kr. pr. gang. 

Priser for pasning af katte:

1 kat pr. dag          90,00 kr.
2 katte i samme boks pr. dag        120,00 kr.
3 katte i samme boks pr. dag        160,00 kr.

Depositum:

Fra 1 - 8 dages ophold betales forud 3 dages ophold

fra 9 - 16 dages ophold betales forud 6 dages ophold

fra 17 - 24 dages ophold betales forud 9 dages ophold

Prisen vil naturligvis afhænge af om man har 1, 2 eller 3 hunde/katte der skal gå i samme boks. Først når depositum er betalt er opholdet booket. Depositum bliver naturligvis modregnet den endelige faktura, som betales ved ankomst. Man betaler for hele det bookede ophold uanset om man henter hunden før end planlagt. depositum bliver ligeledes ikke refunderet ved udeblivelse eller afmeldelse af ophold. 

Fra og med den 24/12 til og med den 1/1 er der et tillæg på 50,00 kr. pr. boks pr. dag. Dette gælder både for hunde og katte.

Afleverings- og afhentningsdag tæller som hele dage. Hvis man afleverer hunden eller katten om eftermiddagen og henter igen næste formiddag, betaler man for 2 dage. Til gengæld gives der rabat ved ophold på 7 dage eller derover, med 1 dags rabat pr. hele uge.

Hvis man er i tvivl om ens hund/kat er egnet til at være i pension, er der mulighed for et gratis prøveophold. Dog ikke i de travle ferieperioder, ligesom der heller ikke tages weekendhunde ind der.   

Prisen inkluderer: foder, luftning 2 gange dagligt (kun hundene), samt at tilgodese dyrenes sociale behov (dvs at vi kæler med dem og giver dem lidt godbidder.) Derudover er der daglig roomservice med støvsugning og evt. gulvvask, hvis der er meget snavset og drikkevandet bliver skiftet 1-2 gange dagligt.

Det var lidt information om, hvad du og din hund  eller kat får for pengene under opholdet.

Hvis hunden eller katten er i medicinsk behandling, så koster det ikke ekstra for dig. Dog forbeholder vi os retten til at undlade det, hvis det bliver for problematisk at give til eks. en angst kat. 

Med mindre, der er en medicinsk eller allergisk årsag, vil vi helst bruge pensionens eget foder, da det, i de travle perioder, kan virke uoverskueligt med alt for mange forskellige foderposer, at holde styr på.