Svømning

Svømning af hunde:

Det er muligt at svømme fra kl. 9:00 til kl. 21:00 alle dage, dog forbeholder vi os ret til at lukke tidligere om aftenen, hvis der ikke er booket nogen ind senest kl. 17:30 den pågældende dag. 

Tidsbestilling kan ske på tlf. nr. 21 65 53 46 enten som samtale eller SMS. 

priser på svømning: 

1/2 times svømning koster          150,00 kr.

5×1/2 time (klippekort) koster     600,00 kr.

10×1/2 time (klippekort) koster 1000,00 kr.

Årskort koster                               3200,00 kr. Gælder kun for hunde fra samme husstand. 

Svømning af hund, mens den er i pension, koster pr. gang 150,00 kr.

 

Første gang du kommer og svømmer med din hund, vil vi være der for hjælpe, så det bliver en god oplevelse for dig og din hund. Men ellers er det selvbetjening. 

Det er ikke nødvendigvis alle hunde, der bliver glade for at svømme og vores erfaring er at hunden ikke skal være for ung. Det er bedst den er min. 10 mdr. Men igen det afhænger af sindelag og race.

Der er svømmeveste til alle størrelser, men nogle Bulldogs kan være lidt udfordret med deres vægt fortil, hvilket kan kræve en speciel svømmevest til Bulldogs. Det er desværre ikke noget vi har.

Tæver i løbetid og hunde med hotspots eller åbne sår må ikke komme i svømmehallen. 

Nogle hunde kan få watertail af at svømme meget (halen får ligesom et knæk). Det er derfor vigtigt at holde lidt pauser ind i mellem (1 - 5 min.) Det er med til at styrke musklerne og man undgår at hunden bliver overanstrengt. Jo mere hunden er i træning jo længere tid kan den holde til at svømme.

Når du selv er i svømmehallen med din hund:

Hunden skal skylles både før og efter svømning. 

Giv ikke hunden godbidder mens den svømmer. Der har været alt for mange der har tabt dem i vandet og det er ikke godt for vandkvaliteten. 

Når man har skyllet hunden efter svømning, skal man svabe gulvet for vand, så de næste der kommer, ikke glider på gulvet. Kantfliserne rundt om bassinet skal også svabes fri for vand. Det kan lette rengøringen meget, hvis du ikke lader din hund rende hele rundt i hele svømmehallen. I tørrerummet, hvor hårbloweren er, skal man også sørge for der ser pænt ud inden man forlader stedet. Til sidst tager man nettet og fjerner hår fra bassinet. Det kan ikke undgås at der kommer flere hår op senere, men man skal fjerne dem man kan, inden for den tid man har i svømmehallen. 

Rigtig god fornøjelse!