Kattepension

Faciliteter

Vores kattepension byder på 11 lyse og rummelige kattebokse med adgang til egen udendørs-løbegård via en kattelem. Indendørs er der gulvvarme og kradse- og klatremuligheder i alle bokse. Vi har vand- og madskåle samt kattebakker og kattegrus. Medbringelse af kattens egne skåle, kattebakke og/eller legetøj er på eget ansvar.

Din kats ophold

Hverdagen

To gange dagligt ser vi til din kat, hvor vi sørger for mad og frisk vand samt rensning af kattebakke m.m. Hvis katten har lyst, kæler vi med den og den kan få lov at lege lidt ude på gangen. Alt foregår selvfølgelig til enhver tid på din kats præmisser.

Foder

Foder er inkluderet i prisen. Vi fodrer nu med Prof Dog kattefoder. Se mere under Fodersalg.

Skal din kat fodres med sin egen medbragte mad, ændrer det ikke ved dagsprisen.

Lidt ekstra

Udover tørkost har vi altid vådfoder og godbidder på lager. Du er også velkommen til selv at medbringe godbidder og vådfoder.

Medicin

Hvis din kat er i medicinsk behandling, klarer vi også det uden ekstraomkostninger for dig. Dog undlader vi at medicinere, hvis katten er vanskelig at komme til.

Gratis prøveophold

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din kat er egnet til at være i pension, tilbyder vi et gratis prøveophold,- dog ikke i de travle ferieperioder.

Priser pr. 1/11 2022

En kat pr. påbegyndt dag120,00 kr.
To katte pr. påbegyndt dag150,00 kr.
Tre katte pr. påbegyndt dag200,00 kr.

Afleverings- og afhentningsdag tæller som hele dage. Afleverer du din kat om eftermiddagen og henter den igen næste formiddag, betaler du for to dage.

Rabat gives ved ophold på syv dage eller derover med én dags rabat pr. hele uge.

Tillæg for pasning i julen og nytåret

Fra og med den 24/12 til og med den 26/12 og fra og med den 31/12 til og med en 1/1 er der et tillæg på 100,00 kr. pr. dag pr. boks.