Prisændring

På grund af stadig stigende priser på energi, foder m.m. ser vi os nødsaget til at hæve priserne på ophold af både hunde og katte pr. 1/11 2022.

Samtidig har vi besluttet at lukke svømmehallen permanent pr. 20/12 2022.
Har man et klippekort der ikke er brugt op, må man sørge for at få det brugt inden den 20. december dette år.

Åbent hus

I 2021 havde vi 10 års jubilæum med pensionen, men kunne ikke holde noget arrangement pga Coronaen.
Derfor vil vi invitere til åbent hus lørdag den 7. maj fra kl. 10 – 15.

Vi holder det i vores gårdsplads, hvor vi byder på lidt godt til ganen og en rundvisning til interesserede.
Vores søn Jørgen Vil vise sit værksted frem og der vil være mulighed for at bestille tid til servicering af bil eller motorcykel.

Prisstigning i 2022

Priserne, for pasning af hunde, stiger pr. 1. februar 2022.

1 hund pr. dag pr boks 190,- kr.

2 hunde pr. dag pr. boks 270,- kr.

3 hunde pr. dag pr. boks 325,- kr.

Priser på pasning af katte er uændret.

Renovering af svømmehallen

Da vi skal have ny folie i bassinet er vi desværre nødt til at lukke for svømmehallen både i uge 3 og 4 fra og med den 18/1 til og med den 31/1.

Egentlig skulle vi først have haft det lavet i april måned, men firmaet, der skal lave det, havde lige et hul i kalenderen og så slog vi til med det samme. Det er en meget vigtig renovering af bassinet fordi der er huller i den eksisterende folie, så der er kommet en del vand ind under den og det vil på sigt ødelægge bassinet.

Vi beklager dette, men håber på Jeres forståelse og Jer der har årskort kan lægge 2 uger til udløbsdatoen på Jeres årskort som et plaster på såret.

Angående julen og nytåret

Vi har åbent i pensionen og svømmehallen, som vi plejer. Men henover jul og nytår er der ændrede åbningstider. Se under åbningstider.

Men p.g.a. Covid 19, tager vi imod din hund ude i kontoret og følger den ind i boksen. Vi har naturligvis værnemidler på og vil anmode Jer til at bære mundbind og spritte hænder af. Håndsprit er lige indenfor døren.