Svømmehal

Svømmehallen er åben for hunde udefra såvel som hunde i pensionen.

Den første gang vil vi være til stede for at hjælpe dig godt i gang med din hunds svømmetræning. Herefter er det selvbetjening, når du har booket en tid, men vi vil naturligvis være i svømmehallen efter behov.

Hvis det er nødvendigt, tilbyder vi din hund svømmevest. Vi har veste fra 1 – 70 kg +. Både før og efter svømning anbefaler vi, at du skyller hunden over med bruseren. Efter svømning har vi en hair blower, som du frit kan benytte.

Gode råd ved vandhale

Hvis din hund har tendens til watertail/vandhale er det godt med små pauser mellem svømmebanerne. Ligeledes anbefaler vi grundig tørring af hunden efter svømning. Brug evt. et dækken til at holde din hund varm.

Svømning bør undgås såfremt:

  • Din tæve er i løbetid
  • Din hund har hotspots
  • Din hund har åbne sår.

Brug af svømmehallen

Vær opmærksom på, at gulvene kan være glatte, når de er våde. Derfor er det en god idé med skridsikkert fodtøj såsom træsko eller sko med rillede såler. Husk evt. også regntøj og håndklæde.

Oprydning

Inden du forlader svømmehallen bedes du fjerne hår fra bassinet med nettet, som står i bruseafdelingen, og har din hund brugt svømmevest, skal denne skylles og hænges på plads. Gulvene skal svabes for vand, og i tilfælde af meget vand på kantfliserne rundt om bassinet bedes du fjerne vandet med den lille svaber.

Mon ikke, at alle er interesserede i en pæn og ren svømmehal?

Rigtig god fornøjelse

Praktisk

Svømmehallen har åbent kl. 9:00 – 21:00 og tidsbestilling skal ske pr. tlf., da vores bookingsystem ikke er oppe at køre endnu.

Der er mulighed for klub-arrangementer. Ring til os for nærmere information.

Priser

½ times svømning150,00 kr.
Klippekort med 5 × ½ time600,00 kr.
Klippekort med 10 × ½ time1000,00 kr.
Årskort *3200,00 kr.

* Med årskortet kan du komme flere gange om ugen, dog max en time pr. gang. Årskortet gælder kun for den husstand, der har købt kortet.