Svømmehal

Svømmehallen er åben for hunde udefra såvel som hunde i pensionen.

Den første gang vil vi være til stede for at hjælpe dig godt i gang med din hunds svømmetræning. Herefter er det selvbetjening, når du har booket en tid, men vi vil naturligvis være i svømmehallen efter behov.

Både før og efter, svømning, skal hunden skylles ren på poter og pels. Vi anbefaler svømmevest, hvis det er første gang eller hvis hunden er udfordret med smerter. Vi har veste fra 1 – 70 kg +. Både før og efter svømning skal hunden skylles ren med bruseren. Efter svømning kan man benytte hairbloweren, som er ude i tørrerummet ved udgangen.

Gode råd ved vandhale

Hvis din hund har tendens til watertail/vandhale er det godt med små pauser mellem svømmebanerne. Ligeledes anbefaler vi grundig tørring af hunden efter svømning. Brug evt. et dækken til at holde din hund varm.

Svømning bør undgås såfremt:

  • Din tæve er i løbetid
  • Din hund har hotspots
  • Din hund har åbne sår
  • Din hund har dårlig mave

Brug af svømmehallen

Sørg for at holde hunden i snor, indtil den er skyllet, ellers kan de vandglade hunde godt finde på at springe op i bassinet og det er vi ikke glade for. Vær opmærksom på, at gulvene kan være glatte, når de er våde. Derfor er det en god idé med skridsikkert fodtøj såsom træsko eller sko med rillede såler. Husk evt. også regntøj og håndklæde. Mens man er i svømmehallen må man godt åbne vinduerne lidt mere, hvis der er behov for det, MEN de skal lukkes igen i samme position, som før, ellers er det svært at holde temperaturen i vandet og rummet.

Oprydning

Inden du forlader svømmehallen skal gulvet svabes, hvor der er vådt og kantfliserne rundt om bassinet skal også svabes for vand med den lille svaber. Har din hund brugt svømmevest, skal den skylles og hænges på plads. til sidst skal du fjerne hår fra bassinet med nettet, som står i bruseafdelingen. Der vil komme hår op efter nogen tid, men bare du fjerner dem, der er på overfladen, så er det fint. Du kan lette rengøringen meget for dig selv ved ikke at lade hunden løbe frit rundt i svømmehallen, så er der ikke så meget vand at svabe væk.

Mon ikke, at alle er interesserede i en pæn og ren svømmehal?

Rigtig god fornøjelse

Praktisk

Svømmehallen har åbent kl. 9:00 – 21:00 og tidsbestilling skal ske pr. tlf., da vores bookingsystem ikke er oppe at køre endnu.

Der er mulighed for klub-arrangementer. Ring til os for nærmere information.

Priser

½ times svømning150,00 kr.
Klippekort med 5 × ½ time600,00 kr.
Klippekort med 10 × ½ time1000,00 kr.
Årskort *3200,00 kr.

* Med årskortet kan du komme flere gange om ugen, dog max en time pr. gang. Årskortet gælder kun for den husstand, der har købt kortet.