Svømmehal

På grund af de stadig stigende priser på el, vand og varme, har vi besluttet at lukke svømmehallen permanent pr. 20/12 2022.

Så har man et klippekort der ikke er brugt op, må man sørge for at få det brugt inden den 20. december dette år.

Se vores instruktionsvideo om svømmehallen

Svømmehallen er åben for hunde udefra såvel som hunde i pensionen.

Når man skal ind i svømmehallen, går man ind, hvor der står indgang. Så tændes lyset automatisk og er tændt i en time. Når man er færdig med svømning m.m. bedes man gå ud , hvor der står udgang (dvs. igennem tørrerummet). Det er dels for ikke at gøre gulvene våde igen og dels for at undgå sammenstød med en evt. ventende hund i opholdsrummet.

Den første gang vil vi være til stede for at hjælpe dig godt i gang med din hunds svømmetræning. Herefter er det selvbetjening, når du har booket en tid, men vi vil gerne hjælpe igen, hvis der er behov for det.

Både før og efter, svømning, skal hunden skylles ren på poter og pels. Vi anbefaler svømmevest, hvis det er første gang eller hvis hunden er udfordret med smerter. Vi har veste fra 1 – 70 kg +. Efter svømning og afskylning kan man benytte hårbloweren, som er ude i tørrerummet ved udgangen. OBS: Hvis din hund vil bide i slangen til hårbloweren, så må du undlade at bruge den. Der er desværre blevet bidt huller i den nye slange. Ødelægges noget, bedes man oplyse det til os!

Gode råd ved vandhale

Hvis din hund har tendens til watertail/vandhale er det godt med små pauser mellem svømmebanerne. Ligeledes anbefaler vi grundig tørring af hunden efter svømning. Brug evt. et dækken til at holde din hund varm.

Svømning bør undgås såfremt:

  • Din tæve er i løbetid
  • Din hund har hotspots
  • Din hund har åbne sår
  • Din hund har dårlig mave

Brug af svømmehallen

Sørg for at holde hunden i snor, indtil den er skyllet, ellers kan de vandglade hunde godt finde på at springe op i bassinet og det er vi ikke glade for. Vær opmærksom på, at gulvene kan være glatte, når de er våde. Derfor er det en god idé med skridsikkert fodtøj såsom træsko eller sko med rillede såler. Husk evt. også regntøj og håndklæde. Mens man er i svømmehallen må man godt åbne vinduerne lidt mere, hvis der er behov for det, MEN de skal lukkes igen i samme position, som før, ellers er det svært at holde temperaturen i bassinet og rummet. Godbidder vil vi ikke have i vandet, så derfor må man vente med at give hunden belønning til den er oppe på afsatsen i bassinet.

Pøller i vandet

Det er heldigvis meget sjældent det sker, men skulle din hund komme til at pølle i vandet er det meget vigtigt at få det fjernet så hurtigt som muligt. Brug nettet ligeså snart man opdager det og kontakt os, hvis muligt med det samme. Som regel er det gjort med at opsamle pøllerne med det samme, men vi skal under alle omstændigheder vide det, så vi kan tjekke op på om det er i orden inden den næste kunde kommer eller om den næste svømning skal aflyses. Og man svømmer naturligvis ikke en hund med dårlig mave!

Oprydning

Inden du forlader svømmehallen skal gulvet svabes, hvor der er vådt og kantfliserne rundt om bassinet skal også svabes for vand med den lille svaber. Har din hund brugt svømmevest, skal den skylles og hænges på plads. Til sidst skal du fjerne hår fra bassinet med nettet, som står i bruseafdelingen. OBS: Nettet er ikke legetøj for hverken hunde eller børn. Der vil komme hår op efter nogen tid, men bare du fjerner dem, der er på overfladen, mens du er der, så er det fint. Du kan lette rengøringen meget for dig selv ved ikke at lade hunden løbe frit rundt i svømmehallen, så er der ikke så meget vand at svabe væk. Gulvet i tørrerummet skal også svabes for vand og eventuelle hår.

Det er jo i alles interesse at der er rent og pænt når man selv kommer og skal bruge svømmehallen.

Rigtig god fornøjelse

Praktisk

Svømmehallen har åbent kl. 9:00 – 21:00 og tidsbestilling skal ske pr. telefon, mail eller sms. Nummeret er: 21655346

Vi forbeholder os dog retten til at lukke svømmehallen før tid, hvis ikke der er nogen der har meldt sin ankomst senest kl. 17:30.

Der er mulighed for klub-arrangementer. Ring til os for nærmere information.

Priser

½ times svømning150,00 kr.
Klippekort med 5 × ½ time600,00 kr.
Klippekort med 10 × ½ time1000,00 kr.
Årskort er ikke længere muligt at købe

Der må maks. være 2 hunde pr. halve time i svømmehallen af gangen.